Pages

Thursday, October 6, 2011

Masih Di Sini

Aku ada je ni, jangan ingat aku dah tak wujud pulak. Sambil isi masa lapang dan perut yang tak pernah lapang, aku kat bilachahkedapur dot blogspot dot com. Tengah gentel tepung!

4 comments:

Ibu Rawiwa said...

patotlaa.... asyik dok kat dapur...
orang bagi salam pun tak berjawab hehe..

Chah said...

Bu...bila bg salam bu?.. Kalau bg salam x jawab tu bkn sbb kat dapor...tu misti kt tpt yg ala2 boleh membuta...hehheh....

fyzi said...

baik kak..:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)