Pages

Thursday, April 22, 2010

Best ke jadi CEO?

Hari ni berita Bad (Badirul) dilantik jadi CEO Maybank Trustee Bhd hangat dibincangkan di facebook. Penuh dengan ucapan tahniah. Aku memang tumpang bangga apabila rakan satu batch di UUM dulu dah jadi somebody. Dalam tempoh 10 tahun sahaja dia membina kerjayanya. Sungguh mengujakan. Di saat aku dan mungkin ada dua tiga orang rakan lain yang belum jadi siapa-siapa lagi, dia dah memegang jawatan CEO dalam usia yang agak muda. Tahniah kawan.

Bahagia ke agaknya kehidupan dia selepas bergelar CEO nanti?

Di saat Bad sedang menggapai pelangi, tiba-tiba aku rasa nak berhenti kerja.

2 comments:

Anonymous said...

Chah... pekabar..lama tk sembang nooo hehe... bg AE keje paling best adalah lepak umah tak buat keje.

sekian terima kasih bg peluang lepas tension jap :D

AE
Gonovo, Swozolong

FakirFikir said...

Hang jadi CEO dapur lama dah. Apa nak hairan.