Pages

Wednesday, December 15, 2010

Daun Ketum

Minggu lepas aku minum air daun ketum. Pasal kebaikan daun ketum, cari la kat wikipedia ke, gugel la sendiri.

Wah satu pencapaian peribadi. Bapak mentua kata yang daunnya ada garis merah lagi power. Nak sihat, hilangkan sakit apa entah atau nak power elok jugalah diamalkan. Dua kali dia kata. Must be true! Tapi dia sendiri tidakla sepower mana, berapa kali keluar masuk hospital. Tu belum kes tak power sebab operate belah perut berapa meter ari tu. Panjang tu heh. Mujur tak putus.

Hasilnya? Terus transform jadi ala-ala si dara. Tu baru sekali minum, kalau berkali-kali? Paddu!

Sekarang jiwa aku berusia 29 tahun, fizikal aku macam baru 25 tahun. Terasa macam sedang pakai inai di jari yang sepuluh dan pada kaki yang agak mulus , yang belum mampu mencarikkan cadar satin dan kaki yang tidak memerlukan sabun payung mahkota kerana dihina sebab cagu dan lepas tu terkopak.

Halah... Aku dah tak ada kerja ni, biarlah aku merapu sekali-sekala. Dr Rozmey buat cerita merapu tu kau orang tak apa-apa pulak!

Nak sabun payung mahkota? Contact Cik Ruh.

****


Apapun, sihat sakit, lemah kuat, kaya miskin,cantik buruk, tu bukan kerja daun ketum..

7 comments:

FakirFikir said...

Hang jadi pengedar daun Ketum kat bangi. tentu laku. haha

Chah said...

sungguh haih...baguih idea hang no!

IntanRizal said...

wahh.... ni dah official jadi SAHM ka? welcome to the club!

fyziviruss said...

nnt leh join business

Chah said...

kecik...jom!!!!! fiza jadi model pakaian kanak2 ya.....:B

fyziviruss said...
This comment has been removed by the author.
fiza said...

blh kak.jom kak