Pages

Wednesday, June 10, 2009

Kelas Menjahit


Syyy..kelas ni dijalankan secara 'rahsia'..walopun waktu lunch, tapi kami guna bilik miting ofis..'anak-anak murid' aku tu tgh tekun buat blouse lengan papaya..syarat nak belajar ngan aku kena SEMANGAT yang berterusan dan pengeras untuk cikgu : PAKAI BAJU YANG DIJAHIT SENDIRI..

Kelas ni free je..Ani dh pandai wat baju kurung ngan baju melayu dan tgh potong blouse..Fiza baru start ngan blouse, Milah dah reti buat baju kurung dan 2nd projek buat blouse, Yati dah terror jait alas meja & langsir...sukerr..sukerrr..

4 comments:

JALAN REBUNG said...

chah ...

perghhhh ...lepas ni boleh buat kelas baking kek la pulak ye ...ko buat dekat bilik boss ..biar bau kek tu sampai ke lubang hidung dia ...

pada boss chah ..peace

Chah said...

hahaha..BB, tolong kengkawan..kelas kek mana buleh, kang potong trip wife zall plak...

adianiez AIDA said...

wah ! dalam diam jadi cikgu jahit menjahit gak yek chah.. ?

best nyer... aida ? butang tercabut puna anta kat mak... he he he...!

ida said...

wahhh.. chah... bleh la kita join kelas jahit awak ni...