Pages

Wednesday, July 22, 2009

Gathered Rose : 2

Untuk memahirkan diri, aku try la untuk bermain dengan warna, tapi aduhhhh..buruk sungguh color combination untuk sulaman yang ni..éeii...tak suker betul tengok kaler pink 'darat'ni..



2 comments:

zaliana said...

huhu kaler pink 'darat'' tu kan...kebetulan semalam za ada buat folded roses sebijik kaler cenggitu la..bila dah letak kat kain kan..nampak kaler dia mcm tak masuk aje dgn kain kaler cream..terus tak jadi buat..memang kaler ni tak sesuai kot yek...

Chah said...

za,,betul..betul..tengok riben tu masatgh dok bergulung nampak lawa..eii memang betul2 nampak cm kaler saparedek..