Pages

Sunday, May 10, 2009

Sawaadeekaa...Chiangmai oh Chiangrai

















Decision untuk ke Chiangmai ni dibuat atas dasar dah tak tau nak pegi mana..maklumlah cuma London je yang belum pegi..tempat lain semua dah...(dalam mimpi)..so Chiangmaipun Chiangmai la..janji merayap...tapi aku ni, cm orang tkde laki...kemain berjoli ngan kengkawan...ala..sekali sekala..yang ampunnn.....tinggal kejap je kan...

Pakej yang Kak Ju bagi ni berbaloila, 6D5N, Chiangmai & Chiangrai, all in....makan (muslim package), otel ngan transportation..cuma frust sebab target boleh soping all out..tapi tk dapat..aku ni suak jalan2 mengabihkan duit, so kalu jalan2 pi cuci mata cm ni, kureng la sket..so inilah catatan perjalananku...

0 comments: