Pages

Sunday, September 13, 2009

Bukak Puasa Yang Paling Best Laa..



































































































Plan asal memang majlisnya di port biasa..Sunway Hotel, tapi atas persetujuan bersama, kali ni lokasi berpindah ke rumah Cik Arin & GG kita..lagipun 'hotel' ni, semua facilitas lengkap..yang penting buleh late check out.. :P

So hari kejadiannya 12 Sept, majlis berbuka puasa sebahagian ahli-ahli kelab _____________ telah diadakan dengan jayanya di rumah agam Cik puan Arin tokey bank kita. As usual, menunya kena pot luck, tapi seperti biasa juga, port yang dipilih, mesti tak luck, sebab-sebabnya:
· Kena prepare paling banyak menu
· Penat tapi penat
· Ditinggalkan oleh tetamu dalam keadaan umah yang paling bersepah di dunia.
· Tapi..tuan rumah mesti bergumbirakan dengan kehadiran kengkawan..peace Arin!
Barisan menunya...takyah ceritalah..buat penat korang telan air liur je..pendek cerita, memang perghhh la..tiada yang perghhh melainkan yang perghh-perghh belaka.

Hajat dihati nak bertarawih bersama..tapi apakan daya, ‘Megat Terawis’ kami-kami tu, kalau dah berjumpa..lagi sakan dari ahli berdaftar..ai tok imampun dah letak kopiah kat tepi..apo cerito?

0 comments: